top of page

Yeni doğan bir fotoğrafçıda nelere dikkat etmeliyim?

Güncelleme tarihi: 17 Şub 2022

Aileniz İçin Yeni Doğan Bir Fotoğrafçı Seçmek...

Bir bebeğe sahip olmak hayatınızdaki en güzel anlardan biri olacak ve aileniz için yeni doğmuş bir fotoğrafçı seçmek önemlidir!

Zaman çok hızlı geçer ve o anıları geri getiremezsiniz. Kaliteli görüntülere dönüp bakabilmek asla pişman olmayacağınız bir şeydir.

Fiyat bir fotoğrafçı seçiminde bir faktör olsa da, karar verici olmamalıdır.

Aileniz için bir Yeni Doğan Fotoğrafçısı seçerken birçok faktör vardır ve işte birini işe almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey.

NE KADAR TECRÜBELİLER

Yeni doğan fotoğrafçılığında uzmanlaşmış ve yaptıkları işe tutkuyla bağlı birini işe almak istiyorsunuz. Deneyimli bir fotoğrafçı, bebekleri nasıl güvenli bir şekilde yerleştireceğini, poz vereceğini ve konumlandıracağını bilecektir. Aydınlatmanın önemini, mükemmel poz açılarını ve özellikle sizin istek ve ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış güzel kurulumların nasıl oluşturulacağını anlıyorlar. Ayrıca, size en iyi deneyimi sunmaya kendilerini adadıklarından emin olabilmeniz için özellikle yeni doğan fotoğrafçılığı türüne odaklanan bir fotoğrafçı bulmak da idealdir.

GÜVEN

Yeni doğan fotoğrafçınıza gönülden güvenmeniz önemlidir. Bebeğinizi dünyaya daha yeni fotoğraflayacaklar ve tam olarak ne yaptıklarını bildiklerinden emin olmak istiyorsunuz. İster küçük çocuğunuzu güvenli bir şekilde ele almak, ister aşılar konusunda güncel olmak ya da tamamen rahat hissedeceğiniz bir ortam yaratmak olsun, kimi seçeceğiniz konusunda hiçbir şüpheniz veya endişeniz olmamalıdır.

İncelemelere bakın ve araştırma yapın.

İŞLERİNİ SEVİYOR MUSUN

Her fotoğrafçının kendine özgü bir tarzı vardır ve çalışmalarını kesinlikle sevmeniz önemlidir. Portföylerine bakarak, kendi resimlerinizden neler bekleyebileceğiniz konusunda iyi bir fikir edinebilirsiniz. Size hitap eden stili seçtiğinizden emin olun çünkü bunlar duvarlarınızda sergileyeceğiniz, ailenize göndereceğiniz ve sonsuza kadar geriye bakacağınız resimler olacak.

FİYAT VE SUNDUKLARI

Bir fotoğrafçının fiyatlandırmasına bakarken, ilgilendiğiniz pakette neler olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı paketlerde dijital görüntüler bulunurken bazılarında bulunmaz. Neye rezervasyon yaptığınızı bilmek önemlidir, böylece zorunda olduğunuzu bilmediğiniz şeyler için daha fazla ödeme yapmazsınız.


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page